KONYA SEYDİŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ BAŞLIYOR.

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ BAŞLIYOR.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi başlıyor. 15 Şubat 2021 Pazartesi gününden itibaren yüz yüze eğitime hazır hale getirilen 10 mahallemizin ilkokulu ile merkezde bulunan 2 anaokulumuzda toplam 400 öğrenci ve 50 öğretmen yüz yüze eğitim şeklinde derslerine başlıyor.

 

15 Şubat'tan itibaren birleştirilmiş sınıfımızda yüz yüze eğitime geçiyoruz.Öğrencilerimize kavuşacağımız için mutluyuz. Önce onların sağlığı. Sağlıkları için gerekli tedbirleri aldık. Maske, mesafe, hijyen kurallarına uyarak eğitim-öğretimlerine devam edecekler. Bakanlığımızın kararı gereği yüz yüze eğitime başlayacak mahalle okullarımız; Susuz, Kesecik, Kuran, Kumluca, İncesu Şehit Ahmet Erol, Kavak, Mesudiye, Yaylacık, Dikilitaş İlkokullarımızdır. Karantinaya alınan Bostandere Mahallesi İlkokulumuzda ise Çarşamba günü yüz yüze eğitim başlayacaktır.  Merkezde ise Anaokullarımız; Kardelen Anaokulu ve Toki Anaokulu yüz yüze eğitime başlayacaktır.

 

Ortaokul ve liselerimizde ise eğitim-öğretim 1 Marttan itibaren başlayacaktır.

 

2. dönemin tüm öğretmen ve öğrencilerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Alaylar 1 Mah. Atatürk Cad. No1 Hükümet Konağı Seydişehir/KONYA - 0332 582 36 31

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.