KONYA SEYDİŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

Suğla Tarım Meslek Lisesinde Açık Büfe Eğitimi

Seydişehir Suğla Tarım Meslek Lisesi pansiyonunda kalan 110 öğrenciye açık büfe dengeli beslenme alışkanlığını kazanma konusunda uygulamalı eğitim yapıldı.
Suğla Tarım Meslek Lisesinde Açık Büfe Eğitimi



Uygulama eğitiminin israf ve çöpe atılan yemek ve ekmeklerin önüne geçileceğini anlatan Okul Müdürü Ömer Dinçsoy, açık büfede yemek yeme alışkanlığı kazanacaklarını vurguladı.

Okul Müdürü Ömer Dinçsoy, ‘’Öğrencilerimiz bu tarz uygulamalardan memnun kalıyorlar. Açık büfe uygulamamızda dengeli beslenme konusunda ihtiyacı kadar yemek alma ve israf etmeme konusunda öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz. Çalışma sonucunda bu uygulamanın faydalı olduğunu gördük.’’dedi.

Eğitime İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Uluyurt ve idareciler katıldı. 

Alaylar 1 Mah. Atatürk Cad. No1 Hükümet Konağı Seydişehir/KONYA - 0332 582 36 31

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.