Suğla Tarım Meslek Lisesinde Açık Büfe Eğitimi
Seydişehir Suğla Tarım Meslek Lisesi pansiyonunda kalan 110 öğrenciye açık büfe dengeli beslenme alışkanlığını kazanma konusunda uygulamalı eğitim yapıldı.
Uygulama eğitiminin israf ve çöpe atılan yemek ve ekmeklerin önüne geçileceğini anlatan Okul Müdürü Ömer Dinçsoy, açık büfede yemek yeme alışkanlığı kazanacaklarını vurguladı. Okul Müdürü Ömer Dinçsoy, ‘’Öğrencilerimiz bu tarz uygulamalardan memnun kalıyorlar. Açık büfe uygulamamızda dengeli beslenme konusunda ihtiyacı kadar yemek alma ve israf etmeme konusunda öğrencilerimizi bilgilendiriyoruz. Çalışma sonucunda bu uygulamanın faydalı olduğunu gördük.’’dedi. Eğitime İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Uluyurt ve idareciler katıldı. |