KONYA SEYDİŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programı bu yıl İhsan Tekin ilkokulunda gerçekleşti.
2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI TÖRENLE BAŞLADI

Törene Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Konurer, STK örgüt temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

İlçemizde 80 okulda 12 bin 500 öğrenci ve 1030 öğretmenin ders başı yaptığı yeni öğretim yılının başlaması ile düzenlenen İhsan Tekin İlköğretim okulundaki töreninin açılış konuşmasını Okul müdürü Cemal Şahin yaptı.

Açılış konuşmasında Şahin, İhsan Tekin İlköğretim okulunda orta, ilkokul ve bu yılda İmam Hatip okulunun açıldığını belirterek okulunun gelişmesinde katkı sağlayan başta Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit’e ve diğer emeği geçen herkese teşekkür etti.

Müdür Cemal Şahin, veli, öğrenci ve öğretmenlere seslenerek; ”Öğrencilik dönemi, hayatınızın en tatlı ve en coşkulu anlarıdır. Okulunuzu ve arkadaşlarınızı seviniz, kendinizi geliştirin ve yetiştiriniz. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Sizler de kendinize inanın ve güvenin.

 Değerli Öğretmen arkadaşlarım, öğretmenliğin bir ideal ve özveri mesleği olduğunun bilinciyle çok kutsal ve onurlu bir hizmeti yerine getirmektesiniz. Yeni bir eğitim ve öğretim yılının başında sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmenizi diliyorum.

 Saygı değer veliler, çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımı, bizim servet ve sermayemizdir. Onların iyi insan olarak yetişmeleri, kendilerine, ailelerine, vatana-millete ve tüm insanlığa hayırlı insanlar olmaları konusunda her türlü çabayı gösteriniz, onlara uygun çalışma ortamı hazırlayınız, gerektiğinde kendi özel zevklerinizden fedakarlık ediniz. Son olarak eğitim davasında bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli büyüklerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra program hoş geldin çiçeği dağıtılması ve öğrencilerin günün anlam ve önemi belirten şiirler okuması ve törene katılan misafirlerin okulu gezmesiyle sona erdi.

 

 
Paylaşım :
Mail Yazdır Yorum Yaz 0 Yorum
19-09-2016 15:45 - 60 Okunma

Alaylar 1 Mah. Atatürk Cad. No1 Hükümet Konağı Seydişehir/KONYA - 0332 582 36 31

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.