KONYA SEYDİŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemi Karne Heyecanıyla Sona Erdi

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemi Karne Heyecanıyla Sona Erdi

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemi yaşanan karne heyecanıyla sona erdi.  

Seydişehir de  okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan  12854 öğrenci  için 15 günlük yarı yıl tatili başladı.   Seydişehir Merkez  ilkokulu  ve Mahmut Esat Ortaokulundaki törene Seydişehir Kaymakamı  Regaip Ahmet Özyiğit ve Milli Eğitim müdürü Tahir Kibar  Okul müdürleri Yasin Öşekçi, Necati Koçak, öğretmenler ve veliler katıldı.

Seydişehir Kaymakamı  Regaip Ahmet Özyiğit  ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar daha sonra Halise Güney İlkokulu, Ilıca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi, Seyyid Harun Anadolu Lisesi´nde düzenlenen karne dağıtım törenlerine katıldılar.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, 2015-2016 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar mesajında: “Bizler eğitim yöneticileri ve öğretmenler olarak çocuklarımıza iyi bir eğitim ortamı ve kaliteli bir eğitim öğretim süreci sunmak için heyecanla, şevkle yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Bütün çabamız, ülkemizin geleceği olan sevgili çocuklarımızın daha iyi yetiştirilmesini sağlamaktır. Çocuklarımızı karneleri ile yargılamayalım, karneler onların bu dönem gösterdikleri akademik başarının ölçüsüdür. Başarı ya da başarısızlıklara gereğinden fazla anlam yüklemeyelim. Tatilde çocuklarımıza dinlenebilecekleri, eğlenebilecekleri ve değişik yaşam tecrübeleri edinebilecekleri güzel fırsatlar sunmaya çalışalım, onlarla birlikte zaman geçirelim. Bütün bu duygu ve düşüncelerle sevgili öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

 

2. Yarıyıl, 8 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayacak 16 Haziran´da tamamlanacak.
22-01-2016

Alaylar 1 Mah. Atatürk Cad. No1 Hükümet Konağı Seydişehir/KONYA - 0332 582 36 31

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.