KONYA SEYDİŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 - 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ ÖĞRETMENLERİN SEMİNER PROGRAMI

2015 - 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ ÖĞRETMENLERİN SEMİNER PROGRAMI

2015-2016 eğitim-öğretim yılı eylül dönemi seminer çalışmaları branş bazında ayrı ayrı olarak planlanmış olup, ilçemizde görev yapan ve dışardan gelen tüm öğretmenler belirtilen okullarda eylül dönemi seminer çalışmasını yapacaktır.  

1. gün İlçemiz öğretmenleri zümre başkanlarını oy birliği ile seçecerek seçilen zümre başkanın ismini ilgili okul müdürü liste halinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne bildirecektir.  

Seçilen zümre başkanı tarafından ilgili çalışma programının takibi yapılacaktır.   

1-11 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılan seminer çalışmalarına ilişikin imza sirküleri ve yapılan çalışmalara ilişkin raporlar okul müdürleri tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne teslim edecektir.  

Dışardan gelen öğretmenlerin imza sirküleri ve raporları seminer çalışması yapılan okullar tarafından öğretmenlere verilecektir.   

İlçe Zümre kararlarının ilgili öğretmenler tarafından eğitim-öğretimi yılında takibinin yapılması için gerekli önleminin alınmasını rica ederim.    

 

Ali ULUYURT

Şube Müdürü    

 

 

Alaylar 1 Mah. Atatürk Cad. No1 Hükümet Konağı Seydişehir/KONYA - 0332 582 36 31

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.